Hva er best?

Her på Østlandet har det vært en strålende sommer, og starten på høsten har vært minst like nydelig. Men, om ikke lenge, må vi vel regne med at det blåser, at regnet pisker på rutene. Det er mørkt. Det er høstvær. Skikkelig høstvær. Inne har vi stearinlys og vi har fyrt opp i ovnen. Det knitrer og det er en koselig lyd. Lukter godt gjør det også. Bjørkeved.

Hva er best å drikke i slikt vær? Jeg lager meg ofte en stor kopp te, krøller meg sammen under et pledd og strikker eller bare gjør ikke noe. Ellers drikker jeg mye kaffe, men det er noe med den typen vær som gjør at jeg alltid får så lyst på te. Te med sukker og melk.

Jentene liker kakao, og spesielt om de kan få noen Marshmallows i... Helst mange, for å være ærlig.... 

 

 Her er det Ayla som koser seg.

 

Nå er det lørdagskveld og familekos står på menyen. Vi har stearinlys på bordet, men i dag er det vin til voksne og brus til jentene. Ute er det mørke, veldig mørke skyer på himmelen. Kanskje kommer regnet piskende på ruten i løpet av kvelden. 

Høststemning er koselig

-out of office-

 

 

 

 

 

 

 

 5 kommentarer

Fru Stussli

14.09.2013 kl.19:29

Ja høststemning er koselig.

Jeg foretrekke også te, men uten sukker og melk.

I kveld er det et glass med rødvin til pizzan :-)

frodith

14.09.2013 kl.20:07

Jeg koser meg også inne når høsten lusker seg på, hvertfall ofte inne. Men også ute. Og i dag har jeg sett verdens fineste regnjakke, og prøvd den :-) SÅ nå skal den kjøpes og så kan det regne så mye det vil :-) Jeg liker nok best kaffe å drikke av sånt varmt :-) Men drikker mye vann, og is-te, men det er ikke akkurat høstdrikke :-D Håper du koser deg i kveld :-) Klemmer <3

frokenfjeldberg

14.09.2013 kl.21:39

Høsten har absolutt sin sjarm...kakao,te eller vin,alt glir ned..:)

Anne Lise

14.09.2013 kl.22:35

Er også veldig glad i å ta en stor kopp te når høstmørket senker seg og vinden uler :-)

ravn73

15.09.2013 kl.09:36

Ja høsten er kjempekoselig! Det er deilig å kle på seg strikkegenser eller regntøy å gå tur uansett vær, og herlig å komme inn igjen til varm drikke og stearinlys. Får også lyst til å strikke, eller sette seg under pleddet med ei god bok. Jeg er ingen stor kaffedrikker, men både kakao, te og kaffe er godt å kose seg med når regnet pisker mot vinduet :)

Skriv en ny kommentar

hits