Aktiv søndag

Søndag kveld, og lyset er i ferd med å forsvinne ute. Det har vært en nydelig dag, med høstvær en bare kan drømme om. Selv har jeg dessverre ikke fått utnyttet det så godt jeg skulle ønske. Vi startet dagen i håndballhallen halv ti, med to håndballkamper for jenter 10 laget jeg trener. Jentene vant første kampen 10-3 og andre kampen 6-3. Mange av jentene mine som fikk en god start på sesongen og gjerne ville spille flere kamper med en gang. Lea sitt lag spilte kamp etterpå og endelig fikk jenta mi en scoring igjen. Etter beinbruddet hun hadde før sommeren har hun slitt med å komme skikkelig i gang, men i dag var hun virkelig tilbake. Fortsatt litt dårlig kondisjon etter over to måneder uten trening, men så fin oppmuntring i dag. Det er forresten veldig rart å sitte på tribunen og se på Lea sitt lag spille. Har jo trent de jentene siden de gikk på håndballskolen for snart fem år siden. Store, fine og flinke jenter er de. Såååå stolt av dem. 

Lea har også blogg, les hvordan det føles å score mål her.Mine håndballjenter

Etter kampene var det hjem, skifte og ut i bursdag. Datteren til våre beste venner hadde bursdag og vi hadde, som alltid, en veldig koselig ettermiddag sammen.

 Nå har vi flatet ut rundt i huset alle fire. Jentene er på hvert sitt rom. Mannen buldrer rundt i 2. etasje og jeg har sofaen i stua. Fotballekstra står på, og jeg følger ikke med. LSK er mitt lag, og de tapte i går.

 

Idrett er moro

-out of office-

 

 

 

8 kommentarer

frokenfjeldberg

22.09.2013 kl.19:57

Håndball er best!ingen protest, håndballjente i 20 år..Jippi!=O)

frodith

22.09.2013 kl.20:02

Så fin dag du har hatt da :-) Jeg har bare vært inne i sola, men har fått gjort MYE her, med skole-jobb-ting, blogg, hårndarbeid osv :-) Så jeg er fornøyd likevel :-) Skal kanskje på Spa neste helg når det er høstferie,og da blir det nok turer i sol etc også :-) For det BLIR sol :-D Så fint Lea scorte :-) koselig :-) Ha en fin kveld :-) Klem <3

Fru Stussli

22.09.2013 kl.20:16

Høres ut som en flott søndag! Gratulerer til jenta di som endelig fikk score igjen! Deilig å få det til etter å ha slitt en stund :-)

Her har nesten hele dagen vært på sofaen med forkjølelse. Nå er jeg drittlei og fra i morgen tidlig har jeg planer om å være tipp topp!

outofoffice

22.09.2013 kl.20:29

Fru Stussli: Hun er så stolt. Æsj, forkjølelse er kjedelig. God bedringsklem sendes

outofoffice

22.09.2013 kl.20:31

frodith: Høres ut som en deilig søndag, og ja, vi skal ha sol leeeenge ennå. Kos deg på søndagskvelden.

outofoffice

22.09.2013 kl.20:31

frokenfjeldberg: da kjenner du følelsen. Jeg kjente på det fra tribunen i alle fall. Alltid så deilig når du ser ballen forsvinner bak keeperen.

ninaoglivet

22.09.2013 kl.21:24

Gratulerer så mye til jenta din som har scort :) Moro når de unge presterer og elsker idretten sin :)

Selv har nest minste vært i bassenget i dag, og fått både pers og 1.plasser :)

Lithanna

22.09.2013 kl.22:37

Ååh, så morro å følge laget sitt. Hun kommer nok fort inn i kondisen igjen skal du se :)

Skriv en ny kommentar

hits