Høstferie

Var nettopp på Facebook, og fant mange meldinger om høstferie her og høstferie der. Jeg vil også på høstferie. Kan noen sende meg på tur? Vi har sendt jentene på tur i dag. De er kjørt til farmor, og så henter vi dem onsdag eller torsdag. De koser seg alltid hos farmor, der er det skravling, godsaker og god tid som gjelder.

 


Endelig fremme hos farmor


Stille i huset her nå. Rart hvordan huset nesten forandrer seg når jentene ikke er her. Det er stille, veldig stille. Veldig greit for jentene da, de koser seg helt sikkert, og så blir ikke dagene så lange som de hadde blitt her hjemme alene hver dag.

Husker da jeg gikk på barneskolen og vi fikk høstferie. Eller feil, vi fikk ikke høstferie, vi fikk potetferie. Hadde ikke en hel uke heller, om jeg ikke husker helt feil. Broren min og jeg ble kjørt på ferie til mormor og bestefar som bodde i Oslo. Stor stas å være i byen for oss som kom fra landet... Vi var alltid på Glassmagasinet i løpet av besøket, det tror jeg var høstferienes høydepunkt.

 Jeg plukker fortsatt ikke poteter i høstferien

-out of office-

 

6 kommentarer

ninaoglivet

29.09.2013 kl.20:05

Hehe skulle tru vi gikk på skolen for år siden. Jeg hadde også potetferie på noen dager, og ikke en hel uke. Husker ikke når dette trådde i kraft. Gjør du?

Her i huset mangler jeg to unger som er i Spania, og merker det veldig godt. Men Julian veier opp for dette tapet og fullt liv :))

frodith

29.09.2013 kl.21:00

Vi hadde også potetferie, det var ca 4 dager tror jeg, to-tre ukedager kanskje :-) Og hvis jeg skal sende deg på en ferie, så sender jeg deg på spa til Holmsbu, det var fint det :-) Dra dit og kos deg :-) Jeg skal kose meg her i Oslo i resten av høstferien :-) Lærer jeg vet du :-) Klemmer <3

frokenfjeldberg

29.09.2013 kl.21:43

Så herlig for jentene da.. Hvor vil du sendes? hihi=O);P

outofoffice

01.10.2013 kl.11:38

frokenfjeldberg: et sted jeg kan sitte og kikke ut over havet. Drømme meg bort.

outofoffice

01.10.2013 kl.11:39

frodith: Ja, Holmsbu, det høres fint ut. Kos deg masse i høstferien.

outofoffice

01.10.2013 kl.11:40

ninaoglivet: Husker ikke jeg heller, det var sikkert etter at vi var ferdige på skolen og før vi fikk barn. Der er det jo rimelig blankt hva gjelder skolesaker.
Håper du har fine dager med Julian, kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

hits