Hei hå, nå er det...

... Jul igjen!

I alle fall er det jul i butikkene. Det er midt i oktober, og jeg synes det er litt tidlig med jul. Ikke litt tidlig skal jeg være helt ærlig, jeg synes det er alt for tidlig. Jeg elsker julen. Jeg mener julen er den hyggeligste tiden i løpet av hele året, men ikke i oktober.

Dagligvarebutikker, gavebutikker, lekebutikker. Alle steder er det det samme. Hyllene er allerede stappfulle av jul. Nisser, lysestaker, julelys, julemarsipan, juleduker, pepperkaker, julegardiner, julemusikk, julekalendere, julekranser og nisseluer, for å nevne noe. Alt fint i rødt, sølv, gull og med glitter og pynt. I desember, ja, i oktober, nei takk.

 Starter butikkene tidligere og tidligere med jul, eller er det bare noe jeg synes? Jeg kan se fordelen med å bli inspirert til å starte tidlig med julegaveinnkjøp og selvfølgelig med ting man ønsker å lage i forbindelse med julen. Jeg ser i alle fall at dette må være bra for handelsstanden.

  

Hjemme hos oss er det i øyeblikket høst både inne og ute. Vi bruker masse stearinlys, men de røde ligger enn så lenge godt pakket bort. Jentene synes vi skal pynte til Halloween, både ute og inne, og det blir nok satt ut både noen gresskarlykter og satt frem noen skumle greier.

 

Vi tar julen i desember

-out of office-

 

 

 

 

 

 

13 kommentarer

Lithanna

15.10.2013 kl.09:31

Åh, det begynner alt for tidelig. Jeg har en sånn greie med å ikke kjøpe noe julegreier før 1. desember. Da går vi bananas på pepperkaker og dill og dall. Julebruuus <3

I år går vel juleshoppingen i Mexico tenker jeg ;)

ritahobbyfoto

15.10.2013 kl.09:52

Uff, dette er for tirlig alså. Julemarsipanen er også fremme .

Blir jo lei før det har begynt jo.

:)

Fru Stussli

15.10.2013 kl.10:02

Jeg er også glad i jul og produksjonen til årets julemarked er i gang i Stusslihuset.

Men før jeg begynner å se på julepynt i butikkene vil jeg gjerne pynte og feire Halloween. Synes vi skal ta med oss alle "fester" vi kan få :-D

Ha en strålende høstdag!

sissibluesky

15.10.2013 kl.10:27

Kunne ikke vært mer enig, julen tar vi i desember.

Engla

15.10.2013 kl.10:58

Ja det er desverre litt for tidlig når det blir en salig blanding av badeballer og julemarsipan i butikkene.

Greit å kunne skille litt på årstidene og julen er jo ikke akkurat en egen årstid :)

Ha en finfin dag!

Klem til deg fra Engla

frodith

15.10.2013 kl.12:55

Jeg er helt enig, begynner for tidlig, er nok med i slutten av november synes jeg. Men jeg har ikke sett særlig av det i butikkene ennå, kanskje jeg har vært for lite i butikkene :-D Nei, først tar vi høsten, og så får vi se etterhvert... Litt irriterende at de skal dra det helt opp mot sommeren nesten... :-P Ha en fin Høst-dag :-) Klemmer <3

Livet har mojo

15.10.2013 kl.15:55

Jeg synes det er altfor tidlig, og må si at heldigvis har jeg ikke kommet over julen i butikkene ennå. Dvs, unntatt julemarsipan da. Og julebrus så jeg på Kiwi for en time siden. Ok, så har jeg sett konturene av julen likevel ;D

Hjemme hos oss er det også bare høst ennå, og det er jeg rimelig fornøyd med :)

Ønsker deg en god ettermiddag og kveld :)

ninaoglivet

15.10.2013 kl.17:02

Har nesten ikke sett noe av dette ennå jeg faktisk. Så at de på Clas Ohlson har begynt å få inn lysslynger. Så da er det bare å vente på julen :)

Livsrom

15.10.2013 kl.20:13

Jeg må få ta inn at sommeren er over, og høsten er over oss, før jeg tenker på jul. Det er mulig det går litt langsomt her hos meg, men jul, nei det er for tidlig! Må nok ha høst en måned eller to før jeg vil tenke på den.

De får bare ha så mye jul de vil i butikkene, jeg ofrer det ikke ett blikk;)......Ennå;)

bentemay

16.10.2013 kl.07:23

Begynner for tidlig,ingen tvil om det! Kan godt vente 1 mnd til for min del. Fortsetter å kose meg med høsten jeg :-)

outofoffice

18.10.2013 kl.09:07

Livet har mojo: Konturene er helt klart der, og det øker nok på ennå mer etter Halloween. Ja, ja, vi får bare ta til oss de delene vi liker.

outofoffice

18.10.2013 kl.09:08

Lithanna: Juleshopping i Mexico er jo slett ikke dumt! Plass til meg også???

Lithanna

18.10.2013 kl.09:11

Alltid :)

Skriv en ny kommentar

hits