Kontorlandskap

Jeg jobber i kontorlandskap, med de gleder og de utfordringer det medfører. Vi er 20 stykker som sitter på rekke og rad. Jeg har min arbeidsplass på vindusrekka. Dere vet fra vi gikk på skolen at det er mest stas, ikke sant!

Vi har ikke lov til å ha blomster eller noe annet i vindusposten, men litt pynt på pultene har de fleste av oss. Jeg har en liten grønn plante, en kalender med bilder av jentene og også bilder av jentene på skilleveggen. Alle har mobiler, de er på, men uten lyd. Ellers har vi alle sammen forskjellige ringetoner på telefon slik at vi hører hvem det ringer hos. Vi som sitter her sammen har forskjellige typer jobb, samtidig som stillingene hører naturlig sammen. Fordelen med å sitte som vi gjør er at vi lett kan diskutere utfordringer og erfaringer med hverandre. Det blir uhøytidelig sett i forhold til om vi setter oss inn i et møterom for å diskutere saker.

Vi har noen utfordringer med at noen prater høyt, vi har noen utfordringer med at noen prater sammen over hodene på flere av de som sitter konsentrert og jobber. Vi har innført radioforbud, og det hjalp på støynivået. Nå har vi kun på radio tidlig på morgenen, ellers er det stille.

 Vi kommer ganske tett på hverandre. Vi vet om noen har kranglet med ektefellen før de kom på jobb. Vi vet om noen har syke barn. Vi vet om noen har spennende møter. Vi vet hvem som alltid fryser og vi vet hvem som alltid vil ha vinduet oppe, gjerne midt på vinteren. Jeg er den siste der, men jeg får aldri lov til å ha vinduet oppe, og det er helt greit. Jeg er også den som ler mest, men jeg prøver ikke å gjøre det for høyt.

 

Jeg prøver å være en god kollega, selv om det viktigste i livet mitt skjer

-out of office-

 

 

 

 

7 kommentarer

Lithanna

30.10.2013 kl.09:12

Ahe, det virker koselig der. Jeg savner å ha en ' kollega' som jeg kan sludre med på jobb. Jeg sitter jo alene her jeg er. Det er helt greit til tider det også da, for all del. Men, av og til.

Jeg er den frysepinnen som har dte aaaalt for varmt på kontoret :p

ravn73

30.10.2013 kl.09:16

SAVNER EN JOBB! Spesielt når jeg leste dette helt vanlige hverdagslige om kontorlandskap :)

frokenfjeldberg

30.10.2013 kl.09:17

Hehe savner arbeidslivet jeg også, men gleder meg over mine nye livsutfordringer med alt det, det innebærer..Ha en flott dag i landskapet..klem<3

Siv Svanem

30.10.2013 kl.09:26

Jeg savner også jobben.

frodith

30.10.2013 kl.12:43

Jeg er veldig glad jeg har en jobb som jeg er så glad i jeg også :-) Og før satt vi mange lærere sammen sånn, og det var greit på en måte.Men nå har vi fått egne små kontorer der jeg er og det synes jeg er deilig også :-) Jeg er med ungene i klasserommet hele tida, og da er det deilig å ha de 15 minuttene innimellom helt alene :-D. Det virker koselig på din plass da :-) Selv om vi trives best out of office ja :-) Nå er jeg hjemme igjen, og det var deilig også. Her skal jeg bli i 14 dager. Håper du er i form igjen :-) Klem <3

Engla

30.10.2013 kl.14:39

Skjønner at en sånn løsning har sine fordeler og ulemper ja :)

Jeg er i grunn ganske sosial tror jeg, men hadde nok fått litt klaus i ett så tett landskap.

jag trivs bäst i öppna landskap, tralala lalalala :)

Men det viktigste av alt er at du trives og har det bra :)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem til deg fra engla

Kasy & Prinsessa

30.10.2013 kl.15:51

Oj, sånn tror jeg ikke jeg hadde klart å jobbe! Veldig glad i kontoret mitt, hvor jeg kan rote så mye jeg vil... ;)

Skriv en ny kommentar

hits