Julekalender

I dag kom det e-post fra en kollega, skal vi ha adventskalender på kontoret i år? I løpet av tre minutter hadde alle svart, og alle svarte ja. Dette er et av årets høydepunkt. Vi hadde det sist år også, og det med stor suksess. Alle kjøper en gave til maks 70 kroner og så legger vi lapper med alles navn i en bolle. Hver morgen ordner vi oss kaffe, har klementiner og pepperkaker og så trekker vi en som får velge seg en pakke. Vi blir som barn igjen. Spesielt fredager, da trekker vi også for lørdag og søndag. Og for en kreativitet! Så mange fine gaver og innpakninger. Her legges det ned mye i å finne gaver som alle kan like.

 

Jeg bør vel komme i gang med julekalendere på privaten også. Har laget julekalender til jentene siden de var ganske små. Det handles inn små jentegreier over lang tid som så pakkes inn og henges opp på rommene deres. Innimellom hårstrikker, spenner, sokker, tusjer, små pynteting og julestæsj pleier jeg å legge inn noen opplevelser. Det kan være alt fra konsertbilletter, teaterbesøk til pepperkakebaking og andre ting vi gjør sammen. Tror mammaen har det like koselig med å finne på og pakke inn som jentene har med å glede seg og pakke ut.

 (Bilde: halaisa.sprayblogg.no)

 

De siste årene har jeg også fått pakkekalender, av mannen. Da har han vært rundt omkring, han vet jo om favorittbutikkene til frua, og handlet inn små gaver. Tror han følger godt med på hva jeg kikker på nå på høsten. Taktikken er nå å ta han med i noen butikker i løpet av november og så finne noen fine ting jeg kan kommentere og kikke litt ekstra på i håp om at han så handler dem.

 

Det er lov å vise hva man ønsker seg

-out of office-

 

 

 

6 kommentarer

frodith

19.11.2013 kl.12:04

Koselig med kalender, både å lage dem og å få dem tror jeg :-D Men sikkert minst like gøy for deg ja. Jeg har ingen unger å lage til, og mannen er veldig lite julete :-D men derfor har jeg julekalender på bloggen i stedet for :-D Og det synes jeg er veldig gøy selv :-) Jeg har noen ganger hatt til eleven også, men vet ikke om det blir i år,for de er så store.. kanskje en med sjokolade i :-D

Fru Stussli

19.11.2013 kl.13:43

Så koselig! Jeg har 23 av 48 pakker i hus... Håper å skal rekke en runde å shoppe i morgen :-D Kreves jo en del fantasi for å finne så mange gaver :-D

passion4lifeandtravel

19.11.2013 kl.14:37

For en utrolig koselig tradisjon på jobb :-). Jeg har også alltid laget gavekalender til sønnen, noen år har han også laget til meg <3 Så koselig med gavekalendere <3

outofoffice

21.11.2013 kl.13:36

passion4lifeandtravel: Kalendere er morsomt, og i ettermiddag skal jeg ta en tur på shopping.

outofoffice

21.11.2013 kl.13:36

Fru Stussli: Så flink du er da. Jeg har ikke handlet så mye, men har en del ting klart i hodet. Gjelder å finne det da ;-)

outofoffice

21.11.2013 kl.13:38

frodith: I eldste sin klasse skrev alle lapper til den som ble trukket i adventskalenderen. En elev ble trukket ut også skrev alle en hilsen som så ble limt opp på et stort ark og de fikk med hjem. Så mange koselige hilsener.

Skriv en ny kommentar

hits