Kjærringa med staven...

...høyt oppi Hakadalen...

Yep, der har jeg vært i dag. I Hakadalen. Vi holdt utkikk etter kjærringa, men hun var nok høyere oppi dalen...

 

Ayla sitt lag spilte håndballkamp i Hakadal i dag, og de gikk på sitt første tap siden de startet på håndballskolen for tre år siden. I dag ble det tap med tre mål, og det var en grei opplevelse for jentene. Greit å lære seg å tape også, og hvordan vi takler det. Jentene tok det helt fint da, og var klare til to nye kamper i morgen som de nok helst ville spille med en gang. Helt klart at de ikke likte å tape i alle fall.

Nå er vi tre hjemme i sofaen og vi har pyntet med lilla lys. Selve adventslysene venter vi med til i morgen, men har noen flere lilla rundt omkring. Lea har reist til Drammen for å heie på de norske håndballjentene som spiller håndballkamp mot Russland. Det var på med Norge-jakken og lue og skjerf med Norge på. Skikkelig heiajente. Det er mange fra klubben som skulle reise, vi hadde 100 billetter. Først skulle alle samles på Peppes for pizza, og jeg tenker det er høy stemning både under pizzaspisingen og under kampen etterpå. Morsomt for de litt yngre jentene å få være sammen med de eldre håndballjentene. Tenker vi får en glad håndballpatriot hjem etterpå.

Vi skal selvfølgelig se kampen på tv her hjemme, og må nok kikke litt ekstra på publikum også i dag.

 Heia Norge

-out of office-

 

  

 

 

6 kommentarer

frodith

30.11.2013 kl.18:26

Oi, er det kamp i dag :-) Den må jeg få sett tror jeg :-) Liker håndballjentene!! Hørtes ut som en fin dag i Hakadal da :-) Og du har noen fine håndballjenter :-) Har de lyst til å bli VELDIG flinke, eller er det litt sånn koselig hobby-basis? Dere får kose dere med kamp i stua, mens Lea heier i hallen:-D

fruensvilje

30.11.2013 kl.18:27

ja en må lære å tape også,sånn er livet :)) hakadalen så det finnes altså hi hi

frokenfjeldberg

01.12.2013 kl.10:26

Viktig å lære seg tap og vinn med samme sinn..;O);P

outofoffice

01.12.2013 kl.12:11

frokenfjeldberg: Helt klart, og jeg har ventet på et tap slik at vi kan jobbe litt med det også.

outofoffice

01.12.2013 kl.12:12

fruensvilje: Hakadal var fint nok det, må vel innrømme jeg ikke så mye mer enn selve hallen.

outofoffice

01.12.2013 kl.12:13

frodith: Lea har nok lyst til å satse litt på håndballen, men vanskelig å si så ung hun er ennå. Det blir vel de neste par årene som avgjør hva hun kan få til fremover.

Skriv en ny kommentar

hits