Laaaang pause

Det ble jammen en lang pause! Veldig lang pause.

Ser jeg sist skrev på julaften, og siden har jeg ikke skrevet eller vært innom i det hele tatt. Forskjellige grunner til det, men kort fortalt så hadde jeg ikke en topp vinter og gikk litt i tenkeboksen for hva jeg skulle gjøre. Tok i slutten av januar et valg og sa opp jobben min, uten å ha noe nytt i kikkerten. Ikke bare bare i «min alder»... Jobbet meg gjennom månedene med oppsigelsestid, og hadde null energi til å søke ny jobb. Så, helt tilfeldig dukket det opp en midlertidig jobb, kun noen få minutter hjemmefra. 1. mai startet jeg opp, og har kost meg fra dag en. Jeg kjenner at jeg er i ferd med å bli den gamle gladjenta jeg egentlig er. Overskuddet er tilbake, og jeg gleder meg til hver dag.

Skrivelysten har kommet sakte men sikkert tilbake. Jeg skriver på et bokmanus jeg har hatt liggende i hodet noen år (sammen med flere andre) og tanken er at bloggen skal besøkes igjen. Jeg savner alle dere bloggvennene jeg hadde, og tusen takk til de av dere som har sendt meg hyggelige meldinger!

 I dag skal jeg bruke tiden til å lese litt hos hver og en av dere, og det gleder jeg meg til

-out of office-

 

 

Én kommentar

frodith

25.06.2014 kl.14:49

Så koselig å se deg tilbake igjen da :-) OG gratulerer med ny jobb. Man MÅ trives på jobb, for man bruker mye av tiden sin der. Så fint du fant noe du likte :-) <3

Skriv en ny kommentar

hits