Sommeridrett

Fotball. Sykkel. Det første er nå inne i den spennende sluttfasen, mens det neste snart skal starte opp med Tour de France. Jeg liker begge deler. Har fått sett litt lite fotball, men må få med meg sluttspillet.

Og sykkel, sykkel skal jeg se! Veldig synd at Thor Hushovd ikke er med, Edvald Boasson Hagen ikke er med, men jeg heier på Kristoff og elsker å se på folkelivet.

Hadde aldri turt å sykle med så mange folk, hunder og alt mulig som løper på kryss og tvers av smale løyper som slynger seg opp og ned bratte fjellsider. Eeehhh... helt ærlig hadde jeg ikke hatt sjans på å klare å sykle oppover og jeg hadde aldri i livet turt å sykle nedover. Om jeg så hadde hatt veien for meg selv...Vi er i Spania store deler av touren i år, men siden spaniolene har gode syklister regner jeg med at noen viser det på en tv på en eller annen bar og at vi får kikket litt innimellom. Må jo få med stemningen i år også.

Ellers må jeg jo si at TV2 teamet med Christian Paasche, Johan Kaggestad og Dag Otto Lauritsen er flotte. De holder på i time etter time, dag etter dag i flere uker og klarer å få det til å være spennende. De utfyller hverandre på en flott måte, og i tillegg til god informasjon om idretten og det som skjer kommer det mange gullkorn underveis. 


Bildet er fra facebook-siden "Vi som elsker Johan Kaggestad, Christian Paasche og Dag Otto Lauritzen"

Riktig god sykkel- (og fotball) sommer

-out of office-

 

 

 

4 kommentarer

Lithanna

04.07.2014 kl.09:51

Følger ikke med på verken fotball eller sykkel, men kan forstå det er spennende for de som liker slikt :)

sissibluesky

04.07.2014 kl.11:57

Det gleder mitt franske hjerte at du liker touren ; ) Frankrike har mye å by på og det er kanskje derfor rittet er så spektakulært. En gang gikk sluttetappen i nabolaget mitt, men jeg turte ikke å se på pga alle de gale menneskene.

Spania er heller ikke å forakte da ; ) Kos dere masse!

outofoffice

04.07.2014 kl.12:43

sissibluesky: en sommer blir det Tour de France sommerferie på oss. Vi har lyst til å kjøre ned og oppleve det på nært holdt.

outofoffice

04.07.2014 kl.12:43

Lithanna: følger med litt, litt sånn et øye på skjermen og så gjør jeg noe annet også svinger jeg innom igjen.

Skriv en ny kommentar

hits