Jentene kommer - og jentene drar

Først var det Lena og nå er det Bertha som kommer. Med vind og regn og inneruskevær. Hos oss har det regnet i hele natt, og det var store vanndammer utenfor da jeg tuslet til jobb. Fant forresten ut at en ny paraply er på sin plass da den jeg har nesten ikke henger sammen.

Ellers er det sånn at det også er jenter som reiser i dag. Vi kjører jentene til Gardermoen nå i formiddag og så skal de være hos farfar i Stavanger frem til fredag. De har nesten ikke fått sove i natt som de gleder seg. For første gang skal de fly alene. Jeg har fylt ut papirer som Norwegian skal ha, siden minsten er under 12 og eldste under 16 må de følges til og fra. Spennende for både store og små dette.


Bilde fra google

Noen jenter kommer og andre jenter drar

 -out of office-

 

Ingen kommentarer

frodith

11.08.2014 kl.09:38

Ja, disse SVÆRE jentene kunne holdt seg unna...hjelper ikke med paraply en gang tror jeg...Skulle jo blåse så fælt.... Men de små jentene dine eller store de også hører jeg gjerne om :-) Koselig da at de skal ut på tur på egenhånd :-) Artig. Jeg husker når jeg begynte å få bevege meg litt mer alene, moro :-) Skjønner at de gleder seg :-) ha en fin dag du <3

Skriv en ny kommentar

hits