I går 1. klasse - i dag 6. klasse

Rett over klokken seks var de våkne i dag. 6. klassingen og 8. klassingen. Begge gledet seg. Begge var spente. Og begge var lys våkne. Så, vi sto opp og koste oss med frokost før dusjing og stæsjing. Til første dag i 8. klasse på ungdomsskolen overlates ingen ting til tilfeldighetene, og 6. klassingen er ikke langt bak.  Jeg satt meg i godstolen med tekoppen og betraktet, lyttet og smilte for meg selv. Så store de er blitt. Mine fine jenter.


Ayla klar til første skoledag i 1. klasse. Årene går fort. I dag er hun 6. klassing.

Det er spennende dager for dem begge to denne uken, og jeg gleder meg til å møte dem i ettermiddag og høre hvordan dagen har vært. Får Lea spansk som hun ønsker seg? Hvilket annet valgfag kommer hun til å søke? Synes Ayla at den nye læreren virker grei? Er det greit å ha klasserom i aulabygget? Hvordan ser timeplanene ut?


fra Kristiansand.kommune.no

Hvor mange bøker skal det settes bokbind på

-out of office-

 

 

 

 

 

 

  

5 kommentarer

Lithanna

18.08.2014 kl.12:38

Åååh tenker det er alltid like spennende for voksen som stor den der tiden ^_^

Husker min som om det skulle vært i går. Så spennende .

lmgf

18.08.2014 kl.15:43

off, tiden flyr! så nyt tiden! (:

Urte

18.08.2014 kl.17:08

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

Min matgale verden

19.08.2014 kl.08:10

Hehe, jeg husker bokbind-tiden :) Og ja, så fort det går. Jeg har to på 2 års videregående... Men, det var ikke det jeg skulle, jeg har vært hos Frodith, så Gratulerer med dagen. !! Håper du får en fantastisk dag :)

outofoffice

19.08.2014 kl.09:33

Min matgale verden: Tusen takk for koselig bursdagsgratulasjon! Tenker dagen feires med å sette på flere bokbind i kveld... ble 14 i går.

outofoffice

19.08.2014 kl.09:33

lmgf: Tiden flyr kjempe fort. Bare å holde seg fast og henge med.

Skriv en ny kommentar

hits