Rett utenfor døra

Rett utenfor døra har jeg Nord-Europas største innlandsdelta. Det skal være registrert over 250 forskjellige fuglearter og 25 forskjellige fiskeslag her. Hver gang jeg går i området ser jeg nye ting, selv om jeg ennå har til gode å se bever som det også skal være mye av. På vei til eller fra jobb hender det jeg tar en liten omvei for å nye naturen, det er så godt å betrakte vann.
Her er et av fugletårnene som er satt opp langs elven. Vi har fuglekikkere som kommer på besøk hele året, og mange kommer tilbake år etter år. Jeg er ikke så veldig opptatt av fugl, men synes jo det er spennende med de store flokkene som samler seg her. Nå har Grågås og annen fugl som skal trekke sydover til vinteren startet å samle seg, og for en liv og røre de lager. Sikkert høsttegn i disse trakter er store ploger med Grågås over himmelen, og selvfølgelig (litt hyggeligere kanskje) tilsvarende på våren når de kommer nordover igjen.

Det er bare å nyte naturen

#outofoffice  

3 kommentarer

Tine

21.08.2014 kl.11:26

- legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D

frodith

21.08.2014 kl.12:16

Jeg synes det er kjempespennende med fugl, fordi jeg har lyst til å fotografere dem :-) Og å sitte i et sånt tårn høres litt moro ut... for en liten stund :-D Si i fra om du ser bever, så kommer jeg :-) he-he Ha en fin dag. Klem

outofoffice

21.08.2014 kl.12:29

frodith: vi arrangerer beversafari i den nye jobben, så jeg bør vel hive meg på en av de turene. Fin dag til deg også!

hippiesummer

29.08.2014 kl.16:53

Så herlig! Jeg elsker bildene du har tatt! :)

Peace and Love ❤

Skriv en ny kommentar

hits